-

Mario Biondi posle tri godine ponovo u Beogradu

Mario BiondiPopularni italijanski pevač, Mario Biondi, ponovo nastupa u Beogradu, u okviru Musicology Sessions koncertnog serijala, na Letnjoj sceni Bitefartcafe-a, na Kalemegdanu. U Beogradu će, 09. i 10. juna, predstaviti svoj novi album “Romantic”. Musicology Sessions i ove godine dovodi svetski poznate umetnike.

Nakon rasprodatih koncerata belgijskog sastava, Hooverphonic, očekuju nas koncerti raskošnog vokala, Maria Biondija, kao i višestuko nagrađivanog kolektiva Snarky Puppy, koji su tokom svoje dosadašnje karijere osvojili četiri Gremi priznanja.

Velikodušni italijanski džez i soul pevač, Mario Biondi, ove godine predstavlja svoje najnovije izdanje, “Romantic”, koji je potpuno posvećen ljubavi, inspirisan zvukom sedamdesetih godina. Ovaj album pisan je u saradnji sa njegovim fantastičnim članovima benda, Massimo Grekom i Davidom Floriom, koga publika u Beogradu poznaje vrlo dobro.

Zahvaljujući njegovom snažnom i jedinstvenom glasu, prepoznat je na italijanskoj muzičkoj sceni i 2006. godine objavljuje svoj debi album. Od tada do danas, ovog džez i soul pevača deli nebrojeno prodatih albuma i rasprodatih koncerata širom sveta. Mario Biondi, muzička ikona i umetnik, predstaviće se beogradskoj publici 09. i 10. juna 2022. godine na Letnjoj sceni Bitefartcafe-a, na Kalemegdanu.

Ulaznice su u prodaji preko new.tickets.rs, online i na prodajnim mestima

Najnovije vesti

Izdvajamo