fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Mario Biondi dolazi u Beograd

Mario Biondi dolazi u Beograd

mario-biondiPopularni pevač soul i džez muzike Mario Biondi održaće 9. i 10. marta dva intimna koncerta u Beogradu, u organizaciji kluba Bitefartcafe, a u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu.

Njegov vokal često porede sa Barryjem Whiteom, a on u šali najčešće skromno odgovara: “Obožavam Barryja. Ali nikada mu niko neće biti ravan. Ja nisam Barry White, samo sam ‘Very White'”.

Svoju popularnost među srpskom publikom Biondi je dokazao pre godinu i po dana, gostujući kao najveća zvezda prvog izdanja Musicology festivala. Njegov dubok i topao vokal je osvojio posetioce festivala na Kalemegdanu, koji su tražili da organizator obeća da će užitak ubrzo ponoviti.

Za njegov povratak su naročito bile zainteresovane dame, na koje ovaj nežni džin, baršunastog glasa, izgleda ima poseban uticaj. U međuvremenu je snimio novi album, pod imenom “Beyond”, sa koga se već izdvojilo nekoliko pesama i koji će premijerno predstaviti svojoj publici u Srbiji, na ova dva koncerta.

Osim novih pesama, publika će uživati i u dobro poznatim hitovima sa prethodnih albuma, kao što su: “This is what you are”, “What have you done to me”, “Shine on” i “Deep space”.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i ddtickets, kao i u Novom klubu Bitefartcafe, na adresi Mitropolita Petra 8. Promotivna cena karte je
1.500 dinara.