-

NaslovnaVestiNajave koncerataMAPO KEYS nastupa u Bitefu

MAPO KEYS nastupa u Bitefu

Mapo Keys

Filip BulatovićMAPO KEYS„, jedan od naših najtalentovanijih autora jazz, pop, funk i fussion muzike, koji već godinama živi i stvara u New Yorku, nastupiće na letnjoj sceni Bitefartcafea, u sredu, 23. juna od 21h. Ovim koncertom Bulatović će promovisati novi singl „Boyfriend„.

Ljubav prema jazzu i klaviru Filip gaji od tinejdžerskih dana, kada se prvi put upoznao s muzikom Billa Ewansa, a nakon završetka jazz odseka u muzičkoj školi „Stanković“, razvojni put odveo ga je do muzičke akademije u Nemačkoj, gde je svoj prvi internacionalni trio formirao u Kelnu sa samo 19 godina. Filip je nastupao na svim većim festivalima u regionu, a beogradskoj publici postao je šire poznat 2013. godine s autorskim projektima „Filip Bulatović Funk Edition“ i „Qzama Quartet“, jednim od najinovativnijih bendova na domaćoj jazz sceni poslednjih desetak godina.

Ovoga puta uz predstavljanje novog singla izvešće brojne hitove iz bogate karijere, uz pomoć devetočlanog sastava. Binu će deliti sa vrsnim muzičarima kao što su Peđa Milutinović, Dragan Ivanović i Luka Ignjatović kao i vokalni solisti Aleksandra Bijelić Aleksijević i Ilija Mihailović.

Ulaznice za ovaj događaj dostupne su na sajtu www.tickets.rs

Najnovije vesti

Izdvajamo