-

NaslovnaVestiNajave koncerataManowar u sklopu turneje dolaze u Bugarsku

Manowar u sklopu turneje dolaze u Bugarsku

Američki heavy metal band Manowar najavio je eksluzivni koncert u glavnom gradu Bugarske, Sofiji u Areni Armeec 16. lipnja ove godine u sklopu svoje turneje Final Battle World Tour 2019.

Bend se ovim nastupom vraća u Bugarsku nakon 10 godina, a basist Joey DeMaio je izjavio: „Obećali smo da ćemo se vratiti u Bugarsku i sada ćemo to ostvariti. Snaga i strast bugarskih fanova je legendarna. Manowar fanovi najbolji su upravo u Bugarskoj i cijeli svijet to zna, a sada ćemo se ponovno susresti.“

Turneja počinje 25. veljače u Tel Avivu u Izraelu, a bend će nastupiti još i u Rusiji, Ukrajini, Bjelorusiji, Češkoj, Njemačkoj, Danskoj, Norveškoj, Grčkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, a posljednji koncert zakazan je za 18. srpnja u Švedskoj. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu eventima.

Manowar je osnovan 1980. godine, a ističu se prepoznatljivim riječima pjesama te heavy metal zvukovima. Drže svjetski rekord u najdužem heavy metal koncertu u trajanju od pet sati i jedne minute odsviranom upravo u Bugarskoj 2008. godine, a u svojoj su karijeri stekli pravu vojsku fanova koja ih vjerno prati na turnejama.