-

NaslovnaVestiNajave koncerataMaja Posavec i Bend Hotel u Saxu

Maja Posavec i Bend Hotel u Saxu

Ovoga će nas četvrtka, 14.ožujka Maja Posavec počastiti svojim vokalnim sposobnostima u klubu Sax te će joj društvo praviti Bend Hotel.

Svirat će stvari s prvog samostalnog albuma „Kada ne bih imala strah“ s kojim je zaslužila brojne pozitivne recenzije kritičara i vrlo topao prijem kod publike. Inače, Maja je promociju albuma za medije i najbliže suradnike imala upravo u Saxu u kojem se već poprilično udomaćila sa svojim projektom Večer s Cohenom koji izvodi s gitaristom Ivanom Kapecom. Na spomenutom je albumu surađivala s glazbenicima i producentima koji su joj pomogli zaokružiti zvučnu sliku kakvu je zamislila u spajanju raznih faza i stilova tijekom nastajanja pjesama. Producent većine pjesama je Višeslav Laboš, a pjesme Budi jak i Dok Držiš Me Za Ruku producirao je Tomislav Franjo Šušak. Pijanist i dirigent Karlo Hubak napravio je klavirske aranžmane za Nećemo se naći i Tiho. Dizajn i omot albuma je radila dizajnerica Iva Canki koja je u suradnji s Majom složila knjižicu od Majinih kolaža, tekstova i „črčkarija“.

Maja je dobitnica dvaju Porina (najbolji pop album 2015., Detour, „A što ak ja…“; najbolja vokalna suradnja 2016, Neno Belan & Maja Posavec, „Tvoj glas“), a uz glazbenu ima i vrlo zapaženu glumačku karijeru. Osim pjesama s albuma prvijenca svirati će i neke od svojih autorskih uspješnica iz faze kad je nastupala s Detourom: „Daleko“, „Plešem sama“, „Pijani Pilot“, veliki hit singl „Tvoj Glas“, rock baladu „To je ono što me čini sretnom“ i druge pjesme uz Bend Hotel kojeg čine provjerena imena hrvatske glazbene scene: Damir Mihaljević (bubnjevi), Vinja Marino (bas), Ivan Kapec (gitara), i Franjo Klinar (klavijature).

Cijena ulaznice je 45 kuna u pretprodaji, a na dan će koštati 60 kuna. Koncert je polu-sjedeći te je broj ulaznica ograničen.