-

NaslovnaVestiNajave koncerataMadresi nastavljaju promociju svog trećeg albuma koncertom u beogradskom Kuglašu...

Madresi nastavljaju promociju svog trećeg albuma koncertom u beogradskom Kuglašu

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Foto: Nandor Vaci

Nakon promocije albuma „Alergija na zlo“ u Beogradu, Lukićevu, Bečeju, Zrenjaninu i Mužlji, Madresi nastavljaju promociju svog trećeg albuma 24. novembra u beogradskom Kuglašu.

Zahvaljujući saradnji sa norveškom distributerskom kućom Phonofile, album se nalazi na svim značajnijim online muzičkim servisima, a uskoro će izaći i na CD-u u izdanju Miner recordsa. Pored pesama sa „Alergije na zlo“, bend će svirati i hitove sa prethodna dva albuma „Odvedi me odavde“ (Balkanrock records) i „Prodajem emocije“ (Miner records).

Možda i najbolji opis svog trećeg studijskog izdanja, Madresi su dali u izjavi za Minerhead štampano izdanje: „Lopovluk, licemerje, poltronstvo, korupcija i drugi oblici zla su se uvukli u sve segmente društva tako da su pojedinci koji se trude da poštuju moralne vrednosti poput časti i poštenja marginalizovani i već odavno imaju alergiju na zlo“.

Zrenjaninski rokenrol/pank trojac na ovom kao i na prethnodnim albumima se pored kritike sistema, bavi i sopstvenim emocijama i frustracijama sa kojima se mnogi mogu identifikovati.

Posle predstavljanja albuma beogradskoj publici, bend nastavlja promociju i to 1.decembra u Subotici (klub Mladost), a nakon toga u Šapcu (klub Fleka).