-

Luce u Tvornici Kulture

Prostor Velikog pogona Tvornice Kulture 19. listopada bit će protkan zvucima i magičnim vokalom jedne od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene – Lucije Ćustić Luce.

Uz pratnju svog uigranog benda i posebne goste, Luce će uvesti publiku u svoj svijet emocija, a jedinstvena interpretacija te impresivan moćni, unikatni vokal učinit će ovu glazbenu večer još posebnijom. Mlada kantautorica je prije tri godine idala EP „U bojama„, nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana nagrada za kantautoricu godine u Music Pub-u Zlatka Turkalja Hrvatskog radija.

Ove jeseni svojim prvim samostalnim albumom koji će biti objavljen pod imenom „Susret“, Luce će ponovo predstaviti i potvrditi raskoš svog talenta. Ne skrivajući svoje emocije, iskreno i ogoljeno, a opet kompleksno, suptilno će se otvoriti publici kroz svoj dosadašnji rad koji je u pet godina djelovanja sakupio respektabilan izbor pjesama.

Early bird ulaznice po cijeni od 50 kuna dostupne su do 1.8. kada cijena ulaznica raste, a mogu se kupiti na sljedećim mjestima: Ticketshop.hr, Dirty Old Shop, Rockmark, Dallas Records, Dallas Music Shop Rijeka.

Najnovije vesti

Izdvajamo