fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Ljubljana dobija Flow Festival

Ljubljana dobija Flow Festival

Pet Shop Boys
Pet Shop Boys; Foto: Stefan Savić

Finski muzički Flow Festival ove godine dobiće svoju ljubljansku verziju. Naime, od 26. – 28. juna u glavnom gradu Slovenije biće održano premijerno izdanje događaja koji će nositi naziv Flow Festival Ljubljana.

Festival će biti održan u Tobačna mesto – istorijskom kompleksu zgrada gde je nekad bila fabrika duvana. Tokom trodnevnog festivala koncerte će održati oko 30 izvođača na tri različite bine u samom centru Ljubljane.

Prva imena izvođača su već objavljena tako da su svoj dolazak potvrdili Pet Shop Boys, Roisin Murphy, Caribou, Run The Jewels, Metronomy, Bonobo (DJ set), Jose Gonzalez, Derrick May, kao i regionalni i lokalni izvođači Edo Maajka, Bad Copy, Loutseau, Torul, Polona Kasal x KALU i mnogi drugi.

Kompleti ulaznica za sva tri dana mogu da se nabave preko Eventima i Ticketmastera po sniženoj ceni od 85 evra, a prodaja počinje 4. marta. Sve do kraja marta karte će moći da se kupe po toj ceni, dok će od 1. aprila komplet karata iznositi 95 evra. Tada će biti objavljena i cena pojedinačnih ulaznica.