-

NaslovnaVestiNajave koncerataLjetna scena SARTR dopunjena koncertima

Ljetna scena SARTR dopunjena koncertima

Buč Kesidi Dom omladine BeogradOvogošinje izdanje Ljetne scene SARTR-a dopunjeno je i koncertnom ponudom. Ovaj program startovao je 3. jula nastupom mostarskog benda Zoster.

“Program ovogodišnje LJETNE SCENE SARTR sačinjen je od predstava i koncerata, sa željom da publici pružimo mogućnost da poslije višemjesečne zatvorenosti, pod otvorenim nebom, ima priliku uživati u kulturnim sadržajima”, rekli su iz SARTR-a.

U nastavku koncertne ponude, 6. jula u 21h nastupiće “Kralj Čačka“, jedan od trenutno najzanimljivijih autora sa područja Srbije, a i regiona, dok je zatvaranje Ljetne scene SARTR-a rezervisano za nastup popularnog benda Buč Kesidi.

Cijene ulaznica za koncerte u pretprodaju je 15 KM, dok će na dan koncerta iznosti 20 KM. Rezervacije ulaznica mogu se izvršiti putem telefona 033 664 070 radnim danima od 10 do 14 sati ili slanjem poruke u inbox Fb ili Instagram stranice Sarajevskog ratnog teatra. Ulaznice se mogu kupiti radnim danima od 10 do 14 sati ili od 18 sati na dan izvođenja predstava ili koncerta.

Najnovije vesti

Izdvajamo