-

Lika Kolorado u KSET-u promovira drugi studijski album „Kontura“

Lika Kolorado u KSET-u u petak, 29. listopada predstavlja svoj drugi studijski album “Kontura”!

Bend je početkom 2020. godine u izdanju Classic Recordsa objavio studijski album „Kontura“ s kojeg dolaze singlovi „Gospođa“ i „Spasoje“, koji su se do sada našli na nekoliko top ljestvica radijskih postaja.

Kada su prije tri godine nastupili u KSET-u s prvim objavljenim izdanjem, premašili su sva očekivanja publike i medija. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više koncertne kilometraže spremni su ponovno stati pred publiku u istom prostoru i pokazati što su to “kuhali” od prvijenca “Smiješ zaurlat”.

Zagrebačku četvorku čine Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj), a ovom će prilikom nastojati opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih i zanimljivih live nastupa.

Ulaznice po cijeni od 35 kuna potraži u KSET-u (Unska 3) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te online putem sustava Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 45 kuna.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

Najnovije vesti

Izdvajamo