-

NaslovnaVestiNajave koncerataLETZ ZEP - Led Zeppelin Tribute početkom aprila u Beogradu

LETZ ZEP – Led Zeppelin Tribute početkom aprila u Beogradu

Nakon više nego uspešnog koncerta najboljeg svetskog The Doors tribute-a u Domu omladine Beograda, još jedan sastav ovog tipa će gostovati na istom mestu, a radi se o londonskoj grupi LETZ ZEP, koja važi za najbolji svetski tribute bend legendarnog Led Zeppelina. Ova manifestacija će biti održana 9. aprila.

Za Letz Zep kažu da je najbolje što se može čuti uživo kod nas i u Evropi od grupe Led Zeppelin u klubovima. Duh ovih velikana je moćno prisutan u sastavu Letz Zep. Sam Robert Plant rekao je: „Ušao sam na koncert i tamo video – sebe!“ Svoje oduševljenje su u poznatom časopisu Kerrang iskazali Jimmy Page, Ozzy Osbourne, Steve Winwood i Janick Gers, koji je poručio: „Bolje nego okupljanje Led Zeppelina“.

Na koncertu u Beogradu publika će imati prilike da čuje njihove najveće hitove, poput rokerskih „Black Dog“ i „Rock and Roll“, preko akustičnih pesama „Gallows Pole“ i „Babe I’m Going to Leave You“, do složenijih melodija „Kashmir“ i svevremenski „Stairway to Heaven“. U svom repertoaru imaju više od 50 pesama grupe Led Zeppelin, čime pokrivaju njihovu kompletnu diskografiju.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima od 15. februara. Prvih 100 ulaznica prodavaće se po ceni od 1600 dinara, zvanična pretprodajna cena biće 2000 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 2600 dinara.