-

NaslovnaVestiNajave koncerataLet 3 i MAiKA zakazali zajednički koncert u Beogradu

Let 3 i MAiKA zakazali zajednički koncert u Beogradu

Let3 Dom sportova Zagreb

U petak 28. decembra u beogradskom klubu SubBeerni Centar koncert će održati riječki veterani iz benda Let 3, dok će kao predgrupa nastupiti sastav MAiKA.

U proteklih šest sezona Let 3 je bio diskografski aktivan objavivši dva izdanja – “Kurcem do vjere / Thank You Lord” i “Angela Merkel sere” – ali, što je važnije, nije prestajao sa svirkama. Ocena koji su zasluženo ulovili još pre tri decenije i dalje je neizostavan epitet vezan uz ovu riječku petorku. Uz sve kontroverze koje ih prate, Let 3 je bio i ostao jedan od najboljih live bendova sa ovih prostora.

Srpsko/hrvatsko/crnogorski muzički projekt MAiKA svojom autentičnom kombinacijom Balkana, hitičnih melodija i furiozne energije živih nastupa nastavlja da oduševljava fanove širom regiona. Ovaj neobičan bend koristi harmoniku, saksofon, trubu i dva ženska vokala u kombinaciji s razuzdanim ritmovima i elektronskim efektima. Nedavno su izabrani kao jedini predstavnik Srbije na Eurosonic festivalu u Groningenu gde će nastupiti sredinom januara naredne godine.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 800 dinara.