fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Let 3 i Grate sviraju na Miksalištu

Let 3 i Grate sviraju na Miksalištu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Let 3Savamalsko kulturno leto na Miksalištu obeležiće i koncert jednog od trenutno najaktuelnijih bendova u regionu. Let 3 se vraća u prestonicu – u nedelju, 28. juna. Njihovi gosti biće grupa Grate.

Od grupe Let 3 publika već odlično zna šta može da očekuje – uživanje, deljenje eksplozivne zajedničke energije i izgaranje do isparenja.

Bend je pokrenuo potpuno novi umetnički ciklus koji je započet singlom “Prdni majko”, a nastavljen trijumfalnim muzičko-scenskim projektom “Angela Merkel sere” u Laubi u Zagrebu, krajem aprila ove godine, gde je premijerno otkriven i istoimeni spomenik. Iza benda je i pobednički koncert u Sisku koji je podigao veliku medijsku prašinu zbog pokušaja zabrane, kao i desetine uspešnih promotivnih koncerata i akcija odsviranih u poslednja dva meseca širom regiona.

Prošle nedelje su Let 3 brkajlije svoj spomenik otkrile i u Ljubljani, a onda ga tri dana kasnije spektakularno poklonili hrvatskoj predsednici u zamenu za izbačenu Titovu bistu. Istom su prilikom objavili i najnoviji singl “Gladni”, koji već postaje veliki hit i himna nove faze benda.

Ulaznice po ceni od 600 dinara dostupne su na svim GigsTix i Eventim prodajnim mestima, kao i u Mikser House-u (Karađorđeva 46) i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).