-

NaslovnaVestiNajave koncerataLet 3 dva dana u Saxu

Let 3 dva dana u Saxu

Let3 Dom sportova Zagreb

Let 3 prošle je godine u dva koncerta u Saxu isporučio čak šest sati vrhunskog rokenrola, a sad se vraćaju na isto mjesto, također s dva datuma: 26. i 27. lipnja.

Cijena ulaznice je u pretprodaji 95 kuna, a na dan će koštati 120 kuna. Mogu se kupiti u Saxu od srijede, 10. lipnja. Broj ulaznica je ograničen na 200 po koncertu, atmosfera intimna, a svirka temeljita trosatna – ukratko prava poslastica za najveće fanove benda!

VAŽNO: Već kupljene ulaznice vrijede za petak, 26. lipnja, a u klubu se, ako netko želi, mogu zamijeniti za subotu.

Let 3, riječke pičke koje na ovaj ili onaj način fasciniraju i šokiraju još od 1987: bilo svojim u najmanju ruku neobičnim scenskim nastupima, bilo svojom laganom opsjednutošću falusom („babin“, „živi“, „Marko“ ili jednostavno „u čelo“) ili nekim od svojih spomenika kao što je onaj posvećen Angeli Merkel pri obavljanju određenih radnji.

2019. je obilježio singl s Vucom “Golub Vaso“, a Siniša je suradnju opisao kao “Bas bubanj u trbuh, doboš u čelo, vokali režu oči, to je: heavy rokija!“. Uz prstohvat bizarnosti ovo ukratko sublimira lik i djelo ovih Riječana. Ovu je pak godinu obilježio hit “Sam u vodi” s Terezom Kesovijom.

U Saxu nas i ovaj put očekuje tri sata hitova kao što su „Dijete u vremenu“, „Izgubljeni“, „Kontinentio“, „Mamne baneta“, „Profesor Jakov“. Grijota je propustiti ovo “opširnije izlaganje” kako najavljuju iz benda koji inače čine basist i vokal Damir Martinović (Mrle), vokal Zoran Prodanović (Prlja), gitaristi Dražen Baljak (Baljak) i Matej Zec te Ivan Bojčić na bubnjevima.

Najnovije vesti

Izdvajamo