-

Legendarni Električni orgazam stiže u Niš 23. septembra: Ulaznice su u prodaji

Električni orgazam 40 godina Orgazma Kombank dvorana fotografije galerija Gile YU Grupa Jovec Ljuba Artan Lili Anton Beograd

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg koncerta, legendarni Električni orgazam se vraća u Niš, kako bi održao još jedan koncert za pamćenje. Koncert će biti održan u subotu, 23. septembra od 21 sat u dvorištu Banovine i antologijski bend će ovom prilikom sa niškom publikom proslaviti 40 godina od objavljivanja svog trećeg albuma „Les chansones populaires”.

„Les chansones populaires” je album sa obradama pesama poznatih svetskih bendova uz koje je bend odrastao i koje su njima bile bitne. Ploča je objavljena davne 1983. godine za Jugoton i na njoj se nalazi 8 velikih pesama Rolingstounsa, Bitlsa, Bouvija, Dorsa, Velvet andergraunda, Ti-Reksa i drugih, a u prepoznatljivom stilu Električnog orgazma.

Pored odabranih pesama sa pomenutog albuma, Električni orgazam će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija”, „Zlatni papagaj”, „Bejbe ti nisi tu”, „Da si tako jaka”, „Nebo”, „Svečane bele košulje”, „Seks, droga, nasilje i strah”, „Ne postojim” i mnoge druge.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1400 rsd su u prodaji i mogu se kupiti u pivnici „Nemir” (Učitelj Tasina 17), Vintage Shop-u (Davidova 9) i agenciji „Big Star Travel” (Dušanova 84a).

Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.600 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo