-

Lazar, Infinitiv i Dirty Dynamics u novosadskom CK13

U subotu 18. Novembra, novosadski klub CK13 predstaviće publici tri benda: Lazar i Dirty Dynamics iz Novog Sada, i Infinitiv iz Požarevca.

Lazar je tročlani instrumentalni bend iz Novog Sada. Svojom pojavom su ubrzo povukli pažnju na sebe, pre svega jer njihove pesme ne možete čuti na internetu, već samo na nastupima. Sa  druge strane, velika tehnička potkovanost kao i razuzdana kreativnost u pisanju pesama stvara sve veći krug vernih fanova.

Infinitiv je tročlani sastav, nastao u Požarevcu krajem 2010. godine, a danas radi i stvara u Beogradu. Do danas imaju više od 50 nastupa u Srbiji. Nagrade su poneli na Majskoj gitarijadi u Ljubićevu 2012. godine (2. mesto), i Kuršumlijskoj gitarijadi 2016. godine (1. mesto). Ove godine su svirali u takmičarskom delu banjalučkog Demofesta, što je zabeleženo kao prvi nastup van Srbije. Danas bend radi na koncertnoj promociji i predprodukciji narednog izdanja (EP ili LP). Do sada su objavili dva izdanja: ,,Deep inside’’, EP koji sadrži 4 pesme, kao i jedini album ,,U beskraj’’, objavljen 2015. godine kao prvo zvanično izdanje ovog sastava.

Dirty Dynamics je math/prog instrumental duo iz Novog Sada.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo