-

Latebloom, dreDDup i See It My Way krajem meseca u novosadskom Domu B-612

dreddup
dreDDup

Bendovi Latebloom, dreDDup i See It My Way nastupiće u petak, 25. juna u novosadskom klubu Dom B-612 i to će, prema najavi organizatora, biti prvi bendovski koncert u Novom Sadu nakon više od godinu dana, otkada su protivpandemijske mere na snazi.

U 21.30 časova na scenu će izaći See It My Way, novosadski akustik emo/punk duo koji već godinama deluje kako na lokalnom, tako i na regionalnom nivou. Ovaj duo nastao je početkom 2015. godine, a trenutno iza sebe imaju EP „111“, kao i mnoštvo singlova koji su ispraćeni u vidu DIY spotova.

Nakon njih, tačno u 22.00 časa, na sceni će se naći novosadski masakr industrial veterani dreDDup. Aktivni su od 1997. i jedni su od pionira ovog zvuka u Srbiji. Iako ne vole žanrovske etikete, svoj zvuk nazivaju mešavinom industrial rocka i demonic electronic big beat muzike. Iza sebe imaju 10 albuma i mnoštvo Evropskih turneja. Ovom prilikom predstaviće dosta novog materijala, koji je izašao početkom godine na albumu „Romance of Romans“.

Za kraj, oko 23.00 časa, očekuje se nastup novosadsko/inđijskog metalcore benda Latebloom, koji je nastao početkom 2020. godine kao rezultat raspada nekadašnjeg sastava Frozen Moonlight. Ovom prilikom bend će se po prvi put predstaviti publici i promovisati prvi singl, kao i spot koji bi trebao da bude objavljen nekoliko dana pred sam događaj. Bend je tokom karantina napisao mnoštvo materijala koji će predstaviti novosadskoj publici na ovom kocnertu.

Vrata Doma B-612 otvaraju se u 21.00 čas, cena karte je 300 dinara, a kapacitet kluba je ograničen na 100 ulaznica.

Najnovije vesti

Izdvajamo