Last Rizla na festivalu Dev9t


U sklopu ovogodišnjeg izdanja umjetničkog festivala Dev9t koji se održava od 15. do 23. lipnja u Ciglani, Serbian Hellbangers predstavit će vam i jednu ekstremnu poslasticu.

U nedjelju, 17. lipnja, grčka rock atrakcija Last Rizla, dolazi s fuzijom svog jedinstvenog zvuka koji miješa sludge stoner rock sa psychodelic, noise i punk elementima. Njihovi nastupi poznati su širom Europe po ogromnoj energiji i katarktičkim momentima.

Zajedno sa 1000mods, Planet of Zeus, Nightstalker, Godsleep, Last Rizla su jedno od prepoznatljivih i autentičnih imena svjetski poznate grčke scene, koja konstatno pomjera granice i postavlja standarde u ovoj vrsti zvuka. Bend je već nekoliko puta prokrstario starim kontinentom promovirajući svoja izdanja, a na Dev9t će nastupiti u okviru turneje Rampant Hair Growth Tour 2018. Prije i poslije nastupa benda Last Rizla fanovima će biti ponuđena distribucija underground LP, CD, MC izdanja, fanzina te drugih fan rekvizita. Također, prije i poslije nastupa zabavljat će vas DJ Grom (metal, sludge, doom, crust-punk, nekro, grim…).

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde