-

Larska i Reflection u četvrtak u Kragujevcu

3am Polywhy Reflection Nadimac Violent Chapter DECAYING WITH THE BOYS Beograd Dom omladine fotografije galerijaSastavi Larska i Reflection održaće koncert u četvrtak, 29. decembar 2022. godine, u  Domu omladine Kragujevca, sa početkom u 20:30.

Kragujevački trio Larska koji kombinuje različite uticaje (stoner / grunge / psych / shoegaze / hard core / desert rock…) u neobičnoj postavci – bubnjevi i dve bas gitare. Njihov masivni zid zvuka uz pregršt upotrebe efekata u osnovi podseća na dobro poznate sastave iz 70ih i 90ih, no Larska uspeva da dokazanim formulama doda lični pečat uz svež i drugačiji pristup. Larska svojim debi albumom „Can’t Steal it“ 2019. pokazuje da ima zreo i izgrađen stil, a pohvale stižu sa svih strana, čemu svedoče brojne strane i domaće recenzije.

Nakon nekoliko zapaženih nastupa sa „The Re-Stoned“ i „Stoned Jesus“, kao i 2. nastupa na Hali Gali festivalu, i promociji u beogradskom Drugstoru bend nastavlja sa koncertima – kako bi zaokružili promociju objavljenog albuma, koji je dostupan i u fizičkom izdanju – CD izdanje i izdanje na kaseti, a ujedno i najavili novi – još uvek neobjavljeni drugi album koji će predstaviti publici uživo na predstojećim nastupima.

„Reflection“ je melodic hardcorepunk emotional/screamo bend iz Gornjeg Milanovca osnovan 2017. godine.Do sada je odsvirao preko 30 koncerata medju kojima su i nastupi na festivalima: Exit, To Be Punk, FSP… Izdao je demo 2017, jedan singl i album Different Paths iz 2019. godine. Bend trenutno radi na novom albumu cije je snimanje najavljeno za narednu godinu, tako da ce na setu biti i nove pesme. Ovo ce biti njihov 4. nastup u Kragujevcu, a poslednji je bio baš sa Larskom u Domu 2020. godine

Ulaznice u pretprodaji iznose 500 rsd, a na dan koncerta koštaže 700 rsd.

Najnovije vesti

Izdvajamo