-

Lake Fest početkom avgusta kraj Krupačkog jezera u Nikšiću

Zoster Subbeerni centar BeogradDvanaesto izdanje muzičkog festivala pored jezera Krupac u Nikšiću održaće se od 4. do 6. avgusta.

Publika će kraj Krupačkog jezera tri večeri uživati u kvalitetnoj muzici i sjajnoj atmosferi.
Prve večeri (4.08) nastupiće Gladni naučnici, Tribute Idoli, Bijelo dugme, Brkovi, Tom Novy. Za 05.08. najavljeni su Punkreas, YU grupa, Partibrejkers, Kerber, Mahmut Orhan. Poslednje festivalske večeri publika će imati priliku da čuje: Električni orgazam, Smak +, Vojko V, Zoster, James Zabiela.

Organizatori, partneri i pokrovitelji očekuju rekordnu posjećenost na 12. rock festivalu, koji ce privući veliki broj gostiju iz zemlje i okruženja, što potvrđuje popunjenost smještajnih kapaciteta u Nikšiću.

Cijena jednodnevne karte je 15, a trodnevna ulaznica koštaće 35 eura.

Marko Kovačević gradonačelnik Nikšića istakao je da je grad po prvi put generalni sponzor festivala i da su mnogi koji pokrivaju sada značajne funkcije u Opštini “djeca Lake Festa”. Takođe je napomenuo koliko se prostor Krupačkog jezera dodatno obogatio raznim sadržajima i istakao da se nada da će festival dočekati i dvadeseto i trideseto izdanje.

„Naše partnerstvo ima dodatnu vrijednost i kroz zelene akcije, pa ćemo i ove godine, kroz kampanju Nikšićko Green – Rock&Recycle, sa posjetiocima dati doprinos očuvanju životne sredine. Takođe, ove godine obilježavamo 15 godina kampanje „Kad pijem, ne vozim“ i to će biti prilika da još jednom ukažemo na važnost odgovornog konzumiranja alkohola, pa posjetioci, kao i svake godine mogu očekivati organizovani prevoz sa povoljnom cijenom karte“, kazao je Nemanja Pejović, brend menadžer.

Mitar Barać direktor turističke organizacije Nikšić je napomenuo važnost Lake festivala za turističku ponudu Nikšića te dodao da se nada da će se zajedničkom marketinškom strategijom doći do značajnih rezultata u pogledu manifestacionog turizma, te da će broj turista iz drugih gradova regiona i broj noćenja u gradu dati suštinu ove saradnje i značaja povezivanja TO Nikšić i Lake Festa.

Najnovije vesti

Izdvajamo