-

Kramer najavio veliki koncert u niškom Domu Vojske

Jedan od kultnih niških, i dalje aktivnih, bendova, Kramer, nastupiće u subotu, 14. aprila, od 20h u sali niškog Doma Vojske. Njihovi gosti biće švajcarsko – srpski bend Evolucija.

Kramer će ovim koncertom promovisati svoj drugi album „Hiljadu pitanja“ koji je, decembra prošle godine, izašao pod logoom „RnR Recordsa„.

Kramer je nastao, sada već davne, 1989. godine, i, za kratko vreme, uspeli su da steknu status jednog od jačih niških bendova. U postavi je tada bio i pevač Dejan Najdanović – Najda, koji je kasnije ostvario značajnu solo karijeru. Šest godina kasnije, 1995. godine, objavili su svoj prvi album „U mojim mislima„, koji je snimljen u beogradskom studiju „Kazablanka“.

Pre par godina, tačnije 2014. godine, dolazi do ponovnog okupljanja benda i oni, zahvaljujući fanovima koji su i dalje bili tu, nastavljaju punom parom. Kao što smo već pomenuli, njihov drugi album „Hiljadu pitanja“ sa 8 pesama, sniman je i produciran u FatCat studiju i izlazi pod „RnR Records“. Kramer čine Srđan Vučković (vokal), Darko Đorđević (gitara), Danilo Obradović (gitara), Goran Bogićević (klavijature), Miodrag Plavšić (bas) i Dejan Anđelković (bubnjevi).

Specijalni gosti na niškom koncertu biće bend Evolucija.

Karte se mogu naći na blagajni Doma Vojske i u klubu Blackstage po ceni od 200 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo