Kristali, Ljubičice, Jesenji Orkestar i Bilbord u Božidarcu

Kristali

U petak 4. decembra, u Centru za kulturu Božidarac Kristali, Ljubičice sa Jesenjim orkestrom i Bilbord nastupiće na Vračar Rocks festivalu.
​Jedan od najboljih bendova beogradske scene KRISTALI, koji već više od 20 godina plene optimističkim stavom i isporučuju publici neodoljive melodije, u Božidarcu će nastupiti u kompletnoj postavi, sa duvačkom sekcijom.

​LJUBIČICE & CO. uz ​Daniela Kovača​ iz JESENJEG ORKESTRA​ predstav​iće u Božidarcu​ novi projekat logično nazvan “Ljubičice predstavljaju Jesenji orkestar”, saradnju započetu albumom “Godine u vetru” i naslovnim singlom.

BILBORD donosi osveženje na domaću scenu. Pronalaze boje u sivilu i muzika im je melodična, ali setna. Ne prave kompromise, ali sviraju ono što ih pokreće, Kombinuju britanski pop, rok i indi zuk i žele da prenesu ono što osećaju na ljude oko sebe i da promene stvarnost, bar na tren…

​Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, pred koncert, koštati 500 dinara. ​