-

Kreće koncertna sezona Nikole Čuturila i izlazi LP „Priče iz Depoa“

Nikola ČuturiloNikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće koncert u u novom gradskom koncertnom prostoru – Zappa Bazi, 11. decembra sa početkom u 21h. U decembru su dogovoreni koncerti i u drugim gradovima Srbije.
Uz sve to izlazi i LP „Priče iz Depoa„, proizvod saradnje između izdavačkih kuća Fidbox i Lampshade Media.

Posle koncertne promocije albuma 3.juna u Domu omladine Beograda, Nikola sa svojim bendom uživo se vraća u Beograd, ali kreće sa koncertnima aktivnostima i u drugim gradovima širom Srbije, za decembar mesec dogovoreni su koncerti u Čačku 10.12, Vranju 23.12 i Paraćinu 24.12. Uskoro će biti objavljeni i datumi ostalih gradova.

Pored susreta sa publikom uživo, Nikola aktivno radi i na drugim projektima.

Njegov sedmi studijski album “Priče iz Depoa”, objavljen pre godinu dana i naišao je na sjajan prijem i publike i kritičara. Početkom decembra naći će se u prodaji u vinilnom izdanju, proizvod saradnje izmedju izdavačkih kuća Fidbox i Lampshade Media.

– Radujem se izlasku albuma ”Priče iz Depoa“ na vinilu najmanje iz dva razloga. – kaže Nikola Čuturilo – Prvo, to će biti moja prva ploča posle 91. godine i drugo za vinil me vežu jake emocije. Osim što je u mojoj mladosti LP bio san svakog muzičara, to je danas u ovim godinama svakako svojevrsni simbol nekog lepšeg i srećnijeg vremena….

Karte za pomenuti koncert možete kupiti po ceni od 1000 dinara na Tickets.rs, u Zappa Baru ( Kralja Petra 41) i na dan koncerta na ulazu kluba Zappa Baza.

Najnovije vesti

Izdvajamo