-

NaslovnaVestiNajave koncerataKralj Čačka ispunjava jesen koncertima

Kralj Čačka ispunjava jesen koncertima

Kralj Čačka Dom omladine Beograda

Kralju Čačka će kraj 2019. će biti u znaku koncerata. Prvi put u svojoj karijeri će svirati u Banjaluci za kraj pozorišnog festivala “Zaplet 11” 24. oktobra. Dan kasnije (25. oktobra) nastupa u zagrebačkoj Močvari u okviru Dana srpske kulture u Hrvatskoj i za kraj, 9. novembra, posle godinu dana sviraće u “Amerikani” Doma omladine Beograda.

U Gradskom pozorištu Jazavac u Banjaluci Kralj Čačka nastupa u četvrtak 24. oktobra od 20č i zatvara Međunarodni festival glumca “Zaplet 11”.

U petak 25. oktobra, posle skoro tri godine Kralj Čačka se vraća u Zagreb, gde će nastupiti u “Začaranoj Močvari” u okviru Dana srpske kulture u Republici Hrvatskoj. Ulaz na ovaj događaj je besplatan, a koncert počinje u 20č.

Posle godinu dana Kralj Čačka se vraća u “Amerikanu” Doma omladine Beograda, a koncert je zakazan za subotu 9. novembar. Nove pesme su tu, stare se odležale još malo, one između su se prilagodile trenutku. Svaki koncert je drugačiji, a za to su zaslužni i muzičari i publika.

Ulaznice su u prodaji na blagajni DOB-a i svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs po ceni od 1200 dinara. Na dan koncerta cena karte će biti 1500rsd.