-

Krajem maja najavljen Moto Fest Banja Luka


Ovogodišnje peto izdanje „Moto Festa, Banjaluka 2022“, po prvi put na banjalučkoj tvrđavi Kastel biće održano u trajanju od 3 dana. Datumi 27/28/29. maj rezervisani su za brojne sadržaje i odličan program koji će i ove godine u Banjaluku privući sve ljubitelje dvotočkaša iz zemlje, regije, ali i šire.

Organizator događaja Moto klub Stršljen ističe da se i ovoga puta Moto Fest, Banjaluka realizuje se sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, te unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj.
Svi posjetioci biće u prilici da uživaju u raznovrsnim sadržajima dnevnog i večernjeg programa koji će se realizovati na dobro poznatoj lokaciji – tvrđava Kastel, a koji će obuhvatiti: „moto market“ koji će osim izložbenog biti i prodajnog karaktera, gdje će se sa svojom ponudom naći različiti moto brendovi i proizvođači moto opreme, stunt vožnje, bajkerske igre, humanitarna tombola, te moto defile koji je već sada postao jedan od najprepoznatljivijih sadržaja na Moto Festu, Banjaluka sa kojeg u svijet odlaze
najljepše fotografije iz našeg grada. Biće tu i nekih noviteta, kao što je panoramska vožnja za bajkere koji žele da upoznaju Banjaluku i okolinu.

Ono što najviše raduje ne samo bajkere već i ljubitelje dobrog zvuka, svakako je muzički program, koji će ove godine okupiti fantastične bendove i izvođače, koji će se tokom tri dana pobrinuti za sjanu atmosferu.
Na Moto Festu, Banjaluka 2022 nastupaju: Hladno pivo / Goblini / Brkovi / Ritam nereda / Orthodox Celts / Psihomodo Pop / Atheist Rap / Sunshine / Mortal Kombat .

Cijena dnevne ulaznice za muzički program je 15,00 KM, a početak prodaje i prodajna mjesta biće uskoro objavljeni na zvaničnim stranicama događaja. Kao i svake godine ulaz za sve bajkere je besplatan.

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg Moto Festa, Banjaluka 2022 dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com .

Najnovije vesti

Izdvajamo