fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Koncerti podrške Lotketu širom Srbije

Koncerti podrške Lotketu širom Srbije

Muzička scena Srbije podigla se na noge u znak podrške Zoranu Laloviću Lotketu, pevaču Kraljevskog Apartmana, koji je teško oboleo.

Prvi naredni koncerti zakazani su za 10. mart u klubu Danguba u Beogradu i u Čačku, a najavljen je i koncert u Kragujevcu.

U Dangubi će nastupiti Pile iz Alise, Aca Celtic, Đorđe David & Death Saw, Rockfelleri, Plutonia, Witch 1, Vrane kamene, Mad Red i Dražen Vega. Početak svirke najavljen je za 20 časova.

Svirka u Čačku, u Club House Mančula zakazana je za 10. mart sa početkom od 19 časova, a nastupiće Mančula Band.

Kragujevačka svirka je prvobitno bila zakazana za 11. mart, ali je pomerena, kako saznajemo, za pred kraj meseca, dok će tačan datum naknadno biti objavljen, kao i informacije za koncert u Nišu.

Prvi u nizu humanitarnih koncerata za Lotketa bio je 3. marta u klubu Fest u Zemunu, a nastupili su: Rambo Amadeus, Dado Topić, Đorđe David & Death Saw, Bane Jelić, Dražen Vega, Atomsko skrovište i BlekBox.

Producent, vokal i jedan od osnivača Kraljevskog apartmana, autor mnogih tekstova za pesme Apartmana, Zoran Lalović Lotke, teško je oboleo pre oko godinu dana. Uprkos ranoj dijagnostici i započetom lečenju, situacija danas nije najpovoljnija. Kako bi nastavio sa lečenjem, Lotketu su potrebni lekovi koji su poprilično skupi.

Save