-

Koncerti Električnog orgazma u Kruševcu i Čačku odloženi za kraj aprila zbog bolesti jednog člana benda

Električni orgazam 40 godina Orgazma Kombank dvorana fotografije galerija Gile YU Grupa Jovec Ljuba Artan Lili Anton Beograd

Zbog bolesti jednog člana benda, koncerti Električnog orgazma koji je trebalo ovog vikenda da budu održani u Kruševcu i Čačku, odlažu se za kraj aprila.

Tim povodom bend je izdao saopštenje koje u celosti prenosimo:

“Braćo i sestre, nažalost, zbog bolesti jednog člana benda, koncerti Električnog orgazama u Kruševcu zakazani za 7. i 8. april, odlažu se za 28. i 29. april, dok se koncert u Čačku zakazan za 9. april, odlaže za 30. april. Sve kupljene ulaznice važiće za nove termine bez prepravke, i to ulaznice kupljene za 7. april važiće za 28. april, ulaznice kupljene za 8. april važiće za 29. april, a ulaznice kupljene za 9. april važiće za 30. april.

Oni kojima novi termin ne odgovara, mogu ulaznice vratiti na mestu kupovine. Podsećamo, koncerti u Kruševcu su rasprodati, dok se ulaznice za koncert u Čačku još uvek mogu kupiti u Srpskom pabu (Braće Glišić 4) po pretprodajnoj ceni od 1000 rsd, dok će ne dan koncerta koštati 1200 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

Izvinjavamo se zbog ove neprijatnosti, ali u pitanju je viša sila na koju nismo mogli da utičemo. Hvala vam na razumevanju i vidimo se uskoro.

Vaš Električni orgazam”

 

Najnovije vesti

Izdvajamo