-

NaslovnaVestiNajave koncerataKoncerti Bojane Vunturišević, Dejana Cukića i Big Benda u Botaničkoj bašti

Koncerti Bojane Vunturišević, Dejana Cukića i Big Benda u Botaničkoj bašti

Bojana Vunturišević PozitivNI Niš
Bojana Vunturišević

Jesen u Beogradu će obeležiti nova manifestacija “Piknik u bašti” koja će po prvi put biti održana od 15. do 17. oktobra u Botaničkoj bašti “Jevremovac”.

Kapije Botaničke bašte će biti otvorene 15. oktobra od 17h, a 16. i 17. oktobra od 14 časova. Osim u prirodi, gastronomskoj ponudi i druženju posetioci će svakog dana moći da uživaju i u koncertima autora i izvođača različitih muzičkih žanrova.

U petak 15. oktobra od 19h posle dužeg vremena beogradska publika će imati priliku da prisustvuje koncertu mlade dame koja ruši tabue svojim beskompromisnim pesmama i originalnim muzičkim izrazom, Bojane Vunturišević. Svoju muzičku karijeru je započela kao vokal beogradskog pop benda Svi na pod, da bi solo karijeru započela 2017. godine kada je objavila debitantski album “Daljine” kojim je osvojila regionalnu muzičku scenu. Nakon dve godine izdaje singlove “Promašaj” i “Full control”, a ove godine je svoje fanove obradovala pesmom “Money”.

Tokom vikenda koncerti će počinjati u 17h, tako da posle elektro-pop večeri u subotu, 16. oktobra posetioce “Piknika u bašti” očekuje koncert rock legende Dejana Cukića i njegovog benda “Spori ritam”. Koncerti Dejana Cukića su poznati po neverovatnoj energiji koju Cukić nesebično deli sa publikom, a retko ko može da se pohvali sa toliko bezvremenskih hitova kao što su: “Ja bih da pevam”, “Letnje kiše”, “Mokre ulice”, “Julija”, “Nebo jedino zna”, “Stranac u Beogradu”, “Dolazi tiho”.

Poslednje veče “Piknika u bašti” 17. oktobra biće ispunjeno filmskom muzikom u izvođenju “Big Benda Radio Televizije Srbije” pod dirigentskom palicom Filipa Bulatovića. Beogradska publika će u posebnom ambijentu Botaničke bašte prisustvovati spektaklu najboljeg džez orkestra u zemlji, koji će izvoditi popularne muzičke teme iz domaćih i stranih filmova. Spoj muzike i “sedme umetnosti”, izbor numera koje su bliske publici u izvođenju vrhunskih muzičara će biti poslastica za sve, ne samo za ljubitelje džeza.

Botanička bašta će tokom tri dana biti pretvorena u veliku piknik zonu u centru grada, a organizatori će obezbediti sve što je potrebno za maksimalno uživanje. Posetioce očekuje bogata ponuda probranih proizvođača hrane, vina i piva, a sve će biti začinjeno odličnom muzikom.

“Piknik u bašti” će na najlepši način zatvoriti sezonu manifestacija u Botaničkoj bašti, a ulaznice po ceni od samo 800 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online servisa.

Najnovije vesti

Izdvajamo