-

Koncert za legalizaciju kanabisa u Beogradu 4.maja

Koncertom za legalizaciju kanabisa biće podržan Međunarodni dan kanabisa, tim povodom ispred Narodne skupštine Srbije u subotu 4.maja od 17 : 30 h, za publiku će se na zajedničkom koncertu predstvaiti veliki broj naših poznatih izvođača.

Koncert koji organizuju udruženje građana IRKA, Socijalni kanabis klub Beograd i Domaćica, prvi je javni skup u formi koncerta koji je podrška legalizaciji kanabisa. Kako se dalje ističe u saopštenju organizatora „Kao takav ima istorijski značaj, presudan za buduća dešavanja u oblasti zakona koji se tiču kanabisa“.

U muzičkom programu ispred Narodne Skupštine učestvuju Jahmessenjah Soundsystem, Don Minott, Stereo Banana, Kida Keva, Crew Lucano, Hillfinger, Bvana Herbalajzer, Psihoaktiv Trip, Smoke Mardeljano, Count Rico, El Gigante i Nepodobni El Presidente, Stari rok majstori, Evolucija, Plastic Sunday, Mytical, Nicolas & Steady beats i DJ VUrka.

Program se nastavlja posle ponoći u klubu „ArtGecko“ u Balkanskoj 21 gde će nastupiti Cyberbaba, elioH, Yebiggah i Rastadroid.

Najnovije vesti

Izdvajamo