-

Koncert benda The Exploited u Beogradu pomeren za 9. maj zbog dana žalosti

The Exploited EXIT Festival Explosive stage Novi Sad

Koncert legendarnog škotskog punk benda The Exploited koji je trebalo da bude održan 7. maja u Domu omladine Beograda pomeren je za dva dana zbog trodnevne žalosti u Srbiji nakon napada u beogradskoj osnovnoj školi, u kojem je ubijeno više đaka, saopštili su organizatori.

Koncert je pomeren za 9. maj, a sve ulaznice kupljene za nedeljni koncert važe za utorak.  Svi koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu ulaznice mogu da vrate na mestima gde su ih kupili, do utorka u podne.

„MM Concerts izražava najiskrenije saučešće porodicama tragično prekinutih mladih života u današnjoj užasnoj tragediji. Neka mala nedužna srca večno počivaju u miru.“

„U isto vreme obaveštavamo sve da je planirani nastup benda The Exploited u nedelju otkazan, iz poštovanja prema žrtvama i njihovim porodicama. U saradnji sa bendom i velikom razumevanju koje su pokazali uspeli smo da koncert odložimo za utorak 09. maj.“

„Čuvajte se, volite život i obratite pažnju na pojedince iz okoline… Dovoljan je jedan da unesreći mnoge!“, naveli su organizatori MM Concerts.

Oni su nekoliko dana ranije saopštili da je kompletan kontigent ulaznica putem Tickets.rs prodajne mreže rasprodat, a da je vrlo ograničen kontigent moguće nabaviti u Anti Shopu u Cetinjskoj 15, kao i da koncert neće biti prebačen u veći prostor. Kao predgrupa, na koncertu će nastupiti čuveni beogradski punk sastav Vox Populi.

Najnovije vesti

Izdvajamo