fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Koncert Apocalyptice premešten u Dom Sindikata

Koncert Apocalyptice premešten u Dom Sindikata

Kao što smo predhodno najavili finski metal violončelisti Apocalyptica održaće 16. oktobra koncert u Beogradu, ali će umesto prvobitnog Mikser Housea koncert biti održan u Domu Sindikata. Beograd će posetiti u okviru turneje “Shadowmaker Tour 2015″.

Odluka o promeni lokacije koncerta doneta je kako su izjavili organizatori iz Avalon produkcije zbog produkcijskih zahteva benda, ogromnog interesovanja publike, kao i zbog odlične akustike u Domu Sindikata. Za sve one koje su već kupili ulaznice, zamena ulaznica je moguća na blagajni Doma Sindikata na dan koncerta, i za njih su već rezervisana najbolja mesta u sali.

O ovoj turneji smo početkom godine razgovarali sa Pertuom Kivilaksom koji je tada rekao: “Ono što će biti novo jesu neke specijalne dekoracije, koje ćemo imati na bini, kao i ogromnu produkciju, koja će ići sa nama. Na ovom albumu je dosta dobrih pesama, koje će zvučati neverovatno uživo, tako da će biti veoma teško odabrati koje ćemo pesme sa novog albuma staviti na set listu. I ovo će definitivno biti naša najbolja turneja do sada, pa se nadam da će naši fanovi uživati. ”

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni Doma Sindikata, po ceni od  2.400 dinara , do 9. oktobra dok će cena karte nakog toga, i na sam dan koncerta iznositi 2.800 dinara. Početak koncerta zakazan je za 20 sati.