-

Kompletan program kotorskog SeaRock festivala

Deveto izdanje SeaRock festivala održaće se u Kotoru, na Ljetnjoj Pozornici u subotu, 20. jula, sa početkom u 20h. Listu izvođača čine: Klinika Denisa Kataneca, Lee Ranaldo, solo i zajednički nastup Howea Gelba i Matta Warda.

Howe Gelb je od ove godine i zvanično jedan od muzičkih urednika festivala, a nastupiće po treći put na SeaRocku, ovog puta u zajedničkom susretu s M.Wardom.

M.Ward (Matt Ward) je američki kantautor i producent iz Portlanda (Oregon), poznat po muzičkom stilu između folka, bluza i americane.

Lee Ranaldo je nekadašnji gitarista velikih Sonic Youth, koji poslednjih godina razvija bogatu solo karijeru. Na SeaRock festivalu nastupiće solo u okviru programa „Songs & Stories“, zamišljenog kao intimno druženje sa publikom u kome se smjenjuju video snimci, akustični i električni nastup Ranalda, kao i njegovi razgovori i priče sa publikom.

Ovogodišnji SeaRock festival otvoriće bend iz Zagreba Klinika Denisa Kataneca, najnoviji projekat kantautora Denisa Kataneca, koji je ostavio značajan trag na zagrebačkoj muzičkoj sceni u zadnjih 10+ godina stvaralaštva.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo