-

NaslovnaVestiNajave koncerataKolja počinje mini turneju koncertima u Novom Sadu, na Love Festu i u Smederevu

Kolja počinje mini turneju koncertima u Novom Sadu, na Love Festu i u Smederevu

Kolja Nikola Pejaković Voja Aralica Bašta kluba Fest Zemun slike fotografije galerija 4 prsta GrobovlasniciNikola Pejaković Kolja početkom avgusta održaće tri koncerta u tri grada i otpočeti mini turneju po Srbiji. Prvi nastup očekuje nas u Promenadi u Novom Sadu 6. avgusta, drugi 7. avgusta na Love Festu u Vrnjačkoj Banji, a 8. avgusta smederevska publika će imati prilikuda čuje njegov nastup u Malom gradu smederevske tvrđave.

“Kad se saberu svi koncerti koje imamo po Srbiji u avgustu, ispade to mini turneja. Ja se nadam da ćemo od jeseni svirati češće, da što više ljudi vidi i čuje neke nove pesme, nove aranžmane, i ovu varijantu benda sa duvačima. Verujem da ćemo početi i svirke po regionu, ako nas, naravno, budu zvali. Za početak, vidimo se u avgustu“, kaže Kolja o predstojećim planovima.

Za novosadski koncert ulaznica košta 1.200 dinara, preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs, ulaznice za nastup Kolje na Love Festu mogu se nabaviti preko mreža http://www.gigstix.com i www.tickets.rs, a karte za koncert u Smederevu mogu se nabaviti u Centru za kulturu Smedereva.

Uz Kolju nastupaju vrhunski muzičari – gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković, uz pratnju trubača Nemanje Banovića i saksofoniste Kristijana Mlačka.

Najnovije vesti

Izdvajamo