-

Naslovna Vesti Najave koncerata Kolja i Grobovlasnici na Medijana Balkanrock festivalu

Kolja i Grobovlasnici na Medijana Balkanrock festivalu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Kolja i GrobovlasniciBluz rok grupa Kolja i Grobovlasnici čiji je predvodnik glumac Nikola Pejaković Kolja nastupiće 18. septembra premijerno u Nišu, u revijalnom delu Medijana Balkanrock festivala.

Festival se po šesti put održava na Amfiteatru na niškom keju pod pokroviteljstvom gradske opštine Medijana i u organizaciji udruženja građana Balkanrock. Kolja i Grobovlasnici promovišu prošlogodišnje izdanje “Grobovlasnici“. Niš će biti jedna od retkih stanica ovog benda i biće ovo njihov prvi nastup u Nišu. Na keju ih očekuje nastup od 40 minuta. Ulaz je besplatan.

“Kolja i Grobovlasnici konačno stižu na jug! U Nišu još nismo imali samostalni koncert, a Medijana Balkanrock fest 18. septembra nam je odlična prilika da i pre toga zasviramo bluz Nišlijama”, poručuje Nikola Pejaković-Kolja.

Svirkom na Medijana Balkanrock festivalu Kolja i Grobovlasnici nastavljaju izuzetno uspešan niz festivalskih nastupa ovog leta – bend je svirao na Arsenal festu u Kragujevcu, na novosadskom Egzitu i na Lejk festu u Nikšicu.

Prošle godine na festivalu nastupio je Prljavi Inspektor Blaža a pobedničkim bendom proglašen je ABS.