-

Kolja i Grobovlasnici 16. septembra u Nišu

Kolja Dom omladine Beograd

Nikola Pejaković Kolja će održati svoj koncert u Nišu u četvrtak, 16. septembra, u Dvorištu Univerziteta (Banovina) od 20 časova.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom Mama, nemoj plakati(2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim Kolja(2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom Grobovlasnici(2013) i odlično prihvaćenim 4 Prsta(2018), sa koga su se izdvojile “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet”, “Svaku noć je isti mrak” i “Život je san”. Veliku popularnost zadobila je numera “Meksikanac”, objavljena 2020. godine a Kolja trenutno vredno radi u studiju i priprema novi singl koji će se uskoro pojaviti u izdanju Long Play-a.

Uz Kolju, u bendu Grobovlasnici već dugi niz godina nastupaju vrhunski muzičari – gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković, uz pratnju trubača Nemanje Banovića i saksofoniste Kristijana Mlačka.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara od danas i mogu se kupiti na prodajnim mestima tickets.rs : Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Exclusive Change 18 (Bulevar Medijana 21) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb). Takođe, ulaznice je moguće kupiti i u Irish Pubu, CD Soundu,

Cena karte na ulazu iznosiće 1.200 dinara.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo