-

NaslovnaVestiNajave koncerataKojoti prvi put u Beogradu

Kojoti prvi put u Beogradu

Legendarni Kojoti 17. avgusta nastupiće po prvi put u Beogradu u sklopu festivala Belgrade Beer Fest na Alternative stage-u.

Osim pesama sa novog albuma objavljenog početkom godine, Kojoti će se beogradskoj publici predstaviti i sa svojim najvećim hitovima nastalim u prvom delu njihovog stvaralaštva: „Razuzdan i lud“, ”Hodala je pola metra iznad zemlje”, „Halucinacija“, „Sto milja daleko od njega“, „Izgubljen u svemiru“…

Gotovo 20 godina Kojoti su bili u hibernaciji da bi se početkom 2017. godine vratili na velika vrata i održali prvi koncert u sklopu najvećeg hrvatskog zimskog festivala „Brijačnica“.

U martu ove godine, Dancing Bear Records je objavio njihov četvrti studijski album „Sve je pod kontrolom?“ koji je odmah po izlasku proglašen za jedno od najboljih izdanja godine. Žestoka svirka, odlični tekstovi i moderni aranžmani, doživeli su najveće hvalospeve gotovo svih muzičkih kritičara koji su posebnu pažnju obratili na uverljivost, sirovost i iskrenost albuma.

Posle Beograda pred Kojotima je još niz letnjih koncerata 24.8. Bihać – Festival „Bihać Urliče“, 29.8. Rijeka – „Vežičke ljetne noći“, 30.8. Pula CROATIA BIKE WEEK, 1.9. Dani piva Karlovac, 6.9. Zadar Craft Beer Festival, 19.10. Oroslavje O’ROCK FEST i finalni ulazak u jesen/zimu s koncertnom promocijom albuma „Sve je pod kontrolom?“ u Tvornici Kulture Zagreb 25.10.