-

Klinika Denisa Kataneca u okviru Indirekta u aprilu stiže u Beograd

Beogradski + INDIREKT Showcase uz festival održan u novembru 2021. godine počinje svoje koncertne aktivnosti tokom godine. Kako su najavili, predstaviće regionalne i evropske sastave sa muzičke scene koji zavredjuju posebnu pažnju, a novu dimenziju svojih aktivnosti realizovaće pod nazivom INDIREKT Show i koncert benda Klinika Denisa Kataneca 8. aprila u Domu omladine Beograda.

„Pesnička snaga, motivi sloma, zanosa i melanholije. Umirujući haos koji prolazi kroz vetrove nemira, ukazuje na put kroz izvore zvuka i osećanja, eskalira u novu stvarnost. Projekat izuzetno plodnog kantautora Denisa Kataneca ostavio je značajan trag na regionalnoj muzičkoj sceni u poslednjih 10 godina svog rada“, naveli su organizatori u saopštenju.

Specijalni gost na koncertu Klinike Denisa Kataneca biće mladi beogradski sastav daze, sa jedinstvenim čulnim uzbuđenjima, sveobuhvatne opsesije novim svetom dajući mu smeo i intenzivan sjaj koji ih čini svesnim svojih ekscesa. Početak koncerta je najavljen za 21.00, a karte po ceni od 600 dinara mogu se nabaviti do 31. marta na prodajnim mestima Tickets.rs, dok će cena karte od 1. aprila iznositi 800 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo