fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata King Dude se vraća u Beograd

King Dude se vraća u Beograd

King DudeAmerički dark neo-folk kant autor King Dude konačno se vraća u Beograd. Koncert je zakazan za 27. april u Domu omladine Beograda.

Ovaj unikatni umetnik koji u svom zvuku spaja dark rock, prljavi blues, country rock pa čak metal i punk u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova. King Dude definitivno proširuje granice i vidike unutar rock zvuka i tako reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi okarakterisani su od strane publike i štampe kao poseban koncertni doživljaj sa konstantnim preplitanjem akustičnog i električnog zvuka.

Prethodno i premijerno gostovanje ovog unikatnog izvođača izazvalo je veliko interesovanje fanova, a sam koncert dugo se nakon toga prepričavao. Danas King Dude važi za jedno od vodećih svetskih imena ovog pravca tako da smo sigurni u još jedan nezaboravan koncert.

Ulaznice:
Prvih 100 oldschool fan ulaznica biće u prodaji od ponedeljka 09. decembra iskuljučivo u: Felix šopu (Beograd) kao i Mungos šopu (Novi Sad):

1.500din – prvih 50 ulaznica
1.800din – narednih 50 ulaznica

Nakon prodaje prvog kontigenta, ulaznice će biti nabavljive i putem Gigstx kao i Tickets.rs prodajne mreže.

Kapacitet je za sada ograničen na svega 250 ulaznica.

Najnovije vesti

Izdvajamo

Vesti iz sveta muzike
***