-

Kevin Morby po prvi put u Hrvatskoj

Kevin Morby

Hvaljeni američki kantautor Kevin Morby stiže sa svojim bendom premijerno u Hrvatsku! U rokovnike i pametne mobitele valja upisati nedjelju, 12. srpnja, mjesto je Močvara!

Kevin Morby trenutno je jedan od najpopularnijih kantautora u svijetu. Ovaj uskoro 32-godišnjak odrastao je u Kansas Cityju da bi se kasnije preselio u Brooklyn i Los Angeles. U Brooklynu je bio član noise folk benda Woods, a s Cassie Ramone započeo je project The Babies. S producentom Robom Barbatom s kojim je radio u The Babiesima snimio je 2013. album prvijenac “Harlem River”, a istoimena pjesma danas broji preko 16 milijuna pregleda na youtubeu i najveći je Morbyjev hit. Do sada je objavio ukupno pet albuma: „Harlem River“ (2013), „Still Life“ (2014), „Singing Saw“ (2016), „City Music“ (2017) i aktualni „Oh My God“ (2019) koji će promovirati ovom prilikom u Močvari.

Kao svoje uzore navodi Lou Reeda, Boba Dylana, Ninu Simone i Simone Joyner. Prateći bend od 2016. čine mu Cyrus Gengras na basu i Nick Kinsey na bubnjevima. Kevin također surađuje i na projektu Waxahatchee sa svojim dugogodišnjom djevojkom Katie Crtutchfield.

Cijena ograničenog kontingenta early bird ulaznica je 100 kuna. Nakon toga će cijena porasti na 115kn, a na dan koncerta će koštati 130 kuna. Informacije o početku pretprodaje bit će dostupne uskoro.

Najnovije vesti

Izdvajamo