Keni nije mrtav ispred ČBS u Beogradu

foto Anica Trifunović

Pank trio Keni nije mrtav nastupiće kao predgrupa Čoveku bez sluha (ČBS) na koncertu 14. decembra (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.

Na koncertu kojim promoviše nedavno objavljeni album “Stanimo u gard”, ČBS će pružiti priliku da nastupi kao podrška mladi melodični pank bend Keni nije mrtav iz Kuševca, koji je na samom početku karijere sa nešto više od godinu dana rada, tokom koje je izbacio dva singla, a svirao je po klubovima širom Srbije, kao i na nekoliko festivala.

“Keni je odličan pank rok bend koji ne samo da je se dokazao svojim učešćem na RTS-ovom ‘Bunt’ takmičenju mladih sastava, već aktivno radi, puno se trudi i strašno puno obećava svojim odnosom prema muzici. Kao i mi, oni nisu „beogradski bend“, te im je prilika da nastupe pred većim brojim ljudi i vetar u leđa i dobar način sticanja rutine, a najviše podsticaj da ne odustaju kao što je to slučaj kod velikog procenta mladih bendova na domaćoj sceni”, kaže frontmen ČBS Miki Radojević.

Pank rok bend Čovek bez sluha (ČBS) objavio je krajem novembra, na CD-u i digitalnim platformama, novi album “Stanimo u gard” (Long Play), kog su najavili singlovi i spotovi “I posle svega”, “Ti samo misliš da me znaš” i “Stanimo u gard”.

Ulaznica za beogradski koncert ČBS-a košta 800 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.