-

KBO! obeležava 40 godina postojanja beogradskim koncertom

KBO! Saša Vujić Vuja Kragujevac Arsenal fest Knežev arsenal Long Play fotografije slikeBend KBO! koncertom 10. novembra Zappa Baza u Beogradu (Bulevar Vojvode Bojovića 30a, Beton Hala) obeležava jubilej – punih 40 godina postojanja i aktivnog rada na muzičkoj sceni.

Ujedno, biće ovo i koncertna promocija novog studijskog albuma pod nazivom „100%“ koji je izašao u martu mesecu ove godine na CD i LP nosaču zvuka.

Bend KBO! osnovan je daleke 1982. godine u Kragujevcu. U ovom trenutku ovo je najstariji aktivni srpski punk bend i jedan od najstarijih punk/hc bendova sa ex-YU prostora. Sve ove godine KBO! je imao neprekidnie koncertne aktivnosti širom bivše Jugoslavije i Evrope. Isto toliko godina studijskog rada iza čega stoji i 14 objavljenih studijskih albuma.

Danas su KBO!:
Saša Vujić Vuja, frontmen i osnivač benda, pevač i gitarista;
Vojin Ratković Voja, bubnjar;
Ivan Ivezić Iveza, gitarista

“Svi ste pozvani u četvrtak 10. novembra, s početkom u 21h da sa nama proslavite jubilej i uživate uz stare i nove hitove! Zadovojstvo nam je i da najavimo goste na koncertu, lokalnu podršku, bend Bg Bagra.“ poručuju iz kultnog kragujevačkog benda

Ulaznice u pretprodaji po promo ceni od 600 dinara u Zappa baru (Kralja Petra 41).

Najnovije vesti

Izdvajamo