-

Kantautor Calum Scott u proljeće stiže u zagrebački Boogaloo

CALUM SCOTTMladi britanski autor i pjevač senzacionalnog glasa Calum Scott posjetit će Zagreb u sklopu svoje turneje Bridges World Tour te održati koncert u Boogaloo klubu 28. travnja 2023. godine. To će biti njegovo prvo glazbeno gostovanje u regiji od kada je ga je javnost upoznala, i to putem showa Britain’s Got Talent 2015. godine.

Calum Scott je tada izveo verziju Robynina hita „Dancing on My Own“, oduševio žiri i posebice Simona Cowella koji mu je dao zlatni gumb. Nakon što je osvojio šesto mjesto na natjecanju, sljedeće je godine objavio svoju verziju kao singl, koji je zauzeo drugo mjesto na UK Singles Chartu i postao najprodavaniji singl u Britaniji ljeta 2016-te, koji je zaslužio i nominaciju za Brit Award u kategoriji najboljeg britanskog singla.

Dolaskom svog debitantskog albuma Only Human iz 2018., Calum Scott zasjeo je na 1. mjesto iTunes ljestvice albuma u više od 20 zemalja diljem svijeta, skupivši preko 7,5 milijardi ukupnih globalnih streamova. Calum Scott u proljeće u Hrvatsku dolazi u sklopu turneje kojom promovira svoj drugi album nazva Bridges izdan u lipnju 2022. godine. Napravljen s producentima s A-liste kao što je Greg Kurstin (osmostruki dobitnik nagrade Grammy koji je radio s Paulom McCartneyem i Adele), album je već “izbacio” nekoliko uspješnih singlova kao što su ljubavna balada s klavirom “Bilblical”, “Rise” koji ističe Calumov topli, ali moćni vokal te najnoviji singl “If You Ever Change Your Mind” neobično optimističan osvrt na prekinutu romansu.

Ulaznice za koncert kreću u prodaju u srijedu 14. prosinca u 11 sati , a mogu se kupiti putem Eventim sistema, online kao i na fizičkim prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 190 HRK.

Najnovije vesti

Izdvajamo