fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Kanda Kodža i Nebojša; Novi singl i koncert u Nišu

Kanda Kodža i Nebojša; Novi singl i koncert u Nišu

Kanda Kodža i NebojšaU petak 13. decembra u niškom klubu Feedback nastupi će alternativni rege fank rok bend Kanda, Kodža i Nebojša iz Beograda.

 KKN je nastao 1991. godine u Beogradu i jedan od osnivača grupe svakako je vokal Oliver Nektarijević. Godine 1996. svetlost dana je ugledao njihov debi album ˝Guarda Toma!˝ koji je kombinacija studijiskih i uživo izvođenih pesama sa predhodnih koncerta. Albumom ˝Igračka plačka˝ probijaju se na sam vrh beogradske alternativne scene. Prvo period benda trajao je do 2001. kad je bend odlučio da prestane sa radom, ali to se menja dve godine kasnije kada je Oliver odlučio da okupi muzičare i nastavi sa radom.

Ovaj koncert je promocija novog albuma ˝Uskoro˝ koji su objavili u februaru ove godine. Kako bend kaže, sviraće dosta starih hitova, ali ispoštovaće i pesme sa novog albuma. Bend očekuje zbog dobro probijenog albuma veliku glužvu, kakva je obično na svakoj nihovom koncertu.

Karte za ovaj koncert mogu se naći u pretprodaji po ceni od 700 dinara, dok će cena karata na ulazu na dan koncerta iznositi 900 dinara. Prodajna mesta ulaznica: Galileo Tours i Vintage Shop.

Najnovije vesti

Izdvajamo