-

Kanda, Kodža i Nebojša 21. januara u Sremskoj Mitrovici

KKN Kanda Kodža i Nebojša bitef art caffe Summer Stage Beograd Oliver Nektarijević
Kanda Kodža i Nebojša

Nastup sastava Kanda, Kodža i Nebojša, humanitarni ručak i stand up veče obeležiće januar u Sremskoj Mitrovici u organizaciji udruženja građana “Art Front”.

U petak, 13. januara od 14h do 18h, “Art Front” ekipa će pripremati najlepše odreske i burgere za svoje sugrađane u “Buk Baru”, Zanatlijska 3. Događaj je podržan od strane “Domestic”, “SremGood” i “Demetrino”, a svi prihodi će biti usmereni u humanitarne svrhe za pomoć Nataši Nedić i Aleksandri Dinić u njihovoj borbi.

Posle ovog jedinstvenog događaja, iste večeri u 20h će biti organizovano i drugo izdanje Stand Up večeri u Hrvatskom domu (nekadašnjem “Filmu”) u saradnji sa standup.rs, gde će domaćin biti Srđan Dinčić. Karte su u pretprodaji u “Kreativnom baru” u Sremskoj Mitrovici, po ceni od 1000 dinara.

Januar završavaju dolaskom jednog od najstarijih domaćih alt rok sastava – Kanda Kodža i Nebojša. Poznati po svojim jedinstvenim nastupima i Oliverovim nezaboravnim vokalom, KKN će Mitrovčane 21. januara u 21h počastiti predstavljanjem svog novog albuma – “Beton”. Karte su u pretprodaji u “Kreativnom baru” po ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta cena karte biti 1000 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo