-

NaslovnaVestiNajave koncerataJudas Priest krajem jula u Budimpešti

Judas Priest krajem jula u Budimpešti

Heavy metal ikone Judas Priest će u okviru svoje aktuelne svetske turneje posetiti i brojne evropske gradove u sklopu letnjih festivala i samostalnih koncerata, a među njima se našla i mađarska prestonica Budimpešta, u kojoj će gostovati 24. jula.

Bend trenutno promoviše svoje poslednje, ovogodišnje studijsko izdanje, Firepower, i trenutno se nalazi na američkom delu turneje koji teče više nego uspešno. Priesti su posetili Mađarsku poslednji put u julu 2015. godine u okviru Fezen Festivala gde su bili u ulozi headlinera prve večeri, a sada se vraćaju na velika vrata u budimpeštansku Arenu gde će održati veliki koncert. Informacije o predgrupi će biti naknadno objavljene.

Podsetimo, gitaristu Glenn Tiptona zbog zdravstvenih problema trenutno menja producent benda, Andy Sneap, i rečeno je da će Glenn da se pojavljuje na turneji sa vremena na vreme, shodno svojim mogućnostima.

Početak ovog spektakla je najavljen za 19 časova, a ulaznice su već u prodaji. Njihova cena iznosi između 14,900 i 24,900 forinti (od oko 47 do 80 evra), zavisno od sektora za koji se uzimaju.

https://www.livenation.hu/show/1072757/judas-priest/Budapest/2018-07-24/en

https://www.ticketpro.hu/