Josipa Lisac i bend Chui kao gosti koncerta Borisa Štoka u zagrebačkoj Tvornici

Josipa Lisac Sava Centar Beograd
Naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac i sjajan zagrebački band Chui nastupit će kao gosti na velikom zagrebačkom koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture u petak, 26. listopada.

Štok se u Veliki pogon vraća na krilima promocije prvog samostalnog albuma “Ispod kože” koji je spoj najmodernije plesne elektronike i zvuka osamdesetih uz vrhunsku svjetsku produkciju. Time je još jednom potvrđena njegova autorska superiornost, a prve reakcije na album hvale Borisovu vokalnu emotivnost, snagu, seksipil i boju glasa, navodeći kako se ovaj album lako zavlači ‘ispod kože’.

Suradnja legendarne dive Josipe Lisac i Borisa Štoka, okosnice i tekstopisca grupe Quasarr čiji je donedavno bio član, nagrađena je Porinom za najbolju vokalnu izvedbu, a društvu odličnih kolaboracija koje Boris upisuje u svoj staž pridružuju se i genijalni Chui s kojima je objavio singl “Pogledaj”.

EP “Puls”, praćen je singlovima “Ove misli”, “Kao mi”, “Ispod kože”, “Tišina” i “Voli me još ovu noć”, koji su instalirani u eter većine domaćih radijskih postaja. Ususret prvom dugosvirajućem albumu Boris je objavio singlove “Baby, Baby” kao i najnoviji “Dodiri”, praćen videospotom.

Za Borisa će ovo biti sjajan vrhunac godine koja je uz odličan početak solo karijere, donijela i nastupe uz imena poput Hurts i LP, a prvi dugosvirajući uradak iznova potvrđuje njegov talent i prepoznatljivi glazbeni pečat.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 45 kn a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop (Tratinska 18),
  • Rockmark (Berislavićeva 13)
  • Aquarius CD Shop (Varšavska 13),
  • na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.