-

Još jedan koncert Ritma Nereda u Domu kulture NS

Ritam NeredaZbog velikog interesovanja i rasprodatog prvog koncerta, biće održan još jedan klubski koncert Ritma Nereda u Domu kulture NS u subotu, 24. decembra od 21 čas. Moramo da napomenemo da je broj ulaznica i za ovaj koncert strogo limitiran.

Gosti na ovom koncertu biće bend Sanitarium.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“ i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno. 

Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Poslednje studijsko ostvarenje „30 godina“ će bend je objavio početkom aprila 2017. godine i nakon toga je išao na turneju na kojoj su slavili 30 godina postojanja.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.400 rsd i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3943-ritam-nereda2412

Dok će ulaznice na dan koncerta koštati 1.700 rsd.

Najnovije vesti

Izdvajamo