fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Jonathan, NLV i Pridjevi jačaju line-up Ferragosto JAM festivala

Jonathan, NLV i Pridjevi jačaju line-up Ferragosto JAM festivala

Organizatori hrvatskog Ferragosto JAM festivala predstavili su imena nova tri izvođača koja će ovog leta nastupati na jubilarnom, desetom izdanju festivala, a to su Jonathan, NLV i Pridjevi.

Riječka indie rock petorka iz benda Jonathan postali su za vrlo kratko vreme prava koncertna atrakcija. 2014. godine objavili su veoma hvaljeni debitantski album “Bliss”, a uskoro bi trebalo da novo EP izdanje “To Love…” ugleda svetlost dana. Nakon singla “Heaven”, nedavno su predstavili i drugu pesmu sa budućeg mini albuma “Who Lies To Whom“.

Folk/pop trio NLV (Nikol, Luka i Vedran) iz Pule imaće prilike da predstavi festivalskoj publici svoje debitantsko ostvarenje objavljeno krajem prošle godine.

Pridjevi su psihodelični rok sastav iz Zagreba koji je osnovao Dino Santaleza. Godine 2015. objavljuju debitantski album za američku izdavačku kuću Trouble in Mind Records, koji dobija odlične reakcije publike i kritike te se našao na mnogim listama najboljih albuma godine. Pridjevi donose atmosferičnu mešavinu zaraznih pop melodija, sanjive psihodelije, plesnog gruva, folka i eksperimentalne muzike.

Ovogodišnje, deseto izdanje Ferragosto Jam festival biće održano od 3. do 6. avgusta na Orahovačkom jezeru, a ulaznice za ovu manifestaciju već se nalaze u prodaji.