-

Naslovna Vesti Najave koncerata Jinjer prvi put u Srbiji

Jinjer prvi put u Srbiji

JinjerPremijerno u Srbiji ukrajinski metal sastav Jinjer nastupiće u niškom klubu Black Stage 25. maja zajedno sa lokalnom podrškom koja će naknadno biti objavljena.

Bend postoji od 2009. godine i iza sebe ima dva izdanja “Cloud Factory” i “Inhale, Don’t Breathe”, dok je treće izdanje ove grupe trebalo da ugleda svetlost dana prošle jeseni, ali je izlazak morao da se odloži zbog singla “Sit Stay Roll Over”. Pesma je u samo nekoliko dana na Youtubeu prešla cifru od 100.000 pregleda pa je tako bend dobio ponudu od sada već svetski poznatog izdavača Napalm Records i rešio da snimi sav materijal ponovo.

Do sada su pored Ukrajine nastupali i u Rusiji, Grčkoj, Švajcarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Italiji, Nemačkoj, Bugarskoj, što na turnejama, što na festivalima, a na nekim od tih koncerata delili binu sa bendovima kao što su At The Gates, Kreator, Dog Eat Dog, Ektomorf…

Cena karte će biti 500 doncert, koncert će početi u 21 čas, a više informacija o pretprodaji ulaznica kao i predgrupama će biti dostupne uskoro.