-

Jesenji orkestar i „Pesme iz Remonta“; Nastup u Beogradu i album

Pesme iz Remonta Jesenji orkestar Daniel KovačJesenji orkestar predstavlja vam novo izdanje „Pesme iz Remonta“. Daniel Kovač je ovoga puta učestvovao sa akapela horom, odnosno pevačkom grupom koju čine: Kejti Kej, Jelena Jelić, Sandra Jevtović Bugarin, Ivan Jevtović, Dušan Savić i Miroslav Karić.

U petak, 24.januara, povodom početka nove izlagačke sezone galerije Remont (Maršala Birjuzova 7) u Beogradu, predstavljamo atipičan muzički eksces začet i razvijan u Remontu tokom proteklih par meseci. Nastup Pesama iz Remonta planiran je za 20:30, a pozivamo da se sa okupljanjem i druženjem počne od 20 časova uz piće i razgledanje Remontovog Art Shopa koji ovim povodom takođe prezentujemo u osveženom izdanju, navo di se u saopštenju.

Pesme iz Remonta Jesenji orkestar Daniel KovačPrijatelji i saradnici Remonta, različitih branši i interesovanja, okupili su se oko ideje autora Daniela Kovača i kroz timsko, višeglasno delovanje su, u hodu aranžirali i raspevavali niz autorskih pesama. Jaki tekstovi i tematike, koje variraju od intimnih doživljaja savremenih desperadosa do teških, aktuelnih društvenih problematika bili su katarzična inspiracija za ceo tim koji je sarađivao.

Fizičko izdanje albuma će biti na ogrlici sa usb stikom, a moći će da se nabavi isključivo u galeriji Remont od petka 24.01. kompletan album možete preslušati od sutra 25. januara kada će biti dostupan na svim muzičkim digitalnim servisima.

Album sa pesmama je pravljen u vreme velikog jubileja galerije Remont. Ona već dvadeset godina izlaže, pomaže i stvara umetnike i umetničku scenu u Beogradu i Srbiji. Remont je dragocena nezavisna institucija kulture koju treba negovati. Nadam se da će ove pesme skrenuti pažnju onih koji još nikada nisu bili u Remontu da dođu i vide šta se tamo dešava, saznajemo u razgovoru sa Danielom.

Najnovije vesti

Izdvajamo